domingo, 20 de marzo de 2011

A la atenció de José Chulvi i a tota la familia socialiste de Xàbia:

A l' atenció de José Chulvi i a tota la família socialista de Xàbia:

La llumeta de la vida del vostre company Marià Iglesias està apagant-se poc a poc.

Molts de vosaltres sabreu que estava lluitant contra un càncer, al qual no ha pogut guanyar.

Ell tenia moltes esperances en estes pròximes eleccions a Xàbia. Esperances en el partit socialista i en especial en José Chulvi, persona per la qual sentia un especial apreci.

En estes paraules vos vullc donar suport, per a vorer si aconseguim entre tots fer realitat el somni de Marià, que era vorer guanyar al partit socialista, amb Chulvi de candidat.

El últim que podem fer per ell, que ha defensat tant al partit i els seus ideals, seria dedicar-li la victòria en les pròximes eleccions.

Quico Bolufer.

19-03-2011 D.E.P. - Misa a l'esglèsia de la Mare de Deu de Loreto (Duanes de la Mar), el dissabte 26 de març a les 12 del migdia.

1 comentario:

  1. Maestro que viviste sabiamente, que de ti aprendi tantas cosas,a ser mas paciente en la vida, la tolerancia para con los demas, gracias por compartir tantos momentos, estaras siempre con nosotros, te queremos

    ResponderEliminar

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.