jueves, 16 de enero de 2014

“El Tren de la Libertad” / "El Tren de la Llibertat"- dissabte, 1 de febrer. Xarxa de Dones de la Marina Alta

Mostrando cartell tren llibertat xarxadones.jpg 
La Xarxa de Dones de la Marina Alta s’uneix a la iniciativa de “El Tren de la Libertad”,  per exigir que es mantinga vigent l'actual Llei de salut sexual i reproductiva i d'interrupció voluntària de l'embaràs.
La iniciativa va partir de la Tertulia Feminista les Comadres y Mujeres por la Igualdad de Barredos, i s’han sumat organitzacions i persones de tot l’estat espanyol, així com grups feministes d’altres nacions. 
La Xarxa de Dones de la Marina Alta convida a les organitzacions, dones i homes de la comarca que defensen els drets socials, la llibertat i la igualtat, a participar en “El Tren de la Llibertat” i en els actes que es realitzaran a Madrid el dissabte, 1 de febrer.
A causa dels coneguts impediments dels pobles de la Marina Alta per accedir al tren, viatjarem en autobús el mateix dia 1 de matinada i tornarem per la vesprada en acabar els actes previstos.
HORARI

Eixida cap a Madrid: 5:00 hores de la matinada, de la Rotonda del Sequier, Pedreguer.
Tornada cap la Marina Alta: 18:30 hores.
RESERVA DE PLACES i PREU DEL VIATGE.
Per a reservar places en l’autobús telefoneu al  629888769,  al  674340595  o envieu un e-mail amb les vostres dades a xarxadones@gmail.com . El términi per reservar serà fins el 24 de gener. El preu del viatge d’anada i tornada és de 22€, quan contacteu amb nosaltres vos informarem sobre com fer el pagament.

ACTIVITATS PREVISTES A MADRID
  • Trobada de totes les delegacions a l'estació d'Atocha a les 12:00h de l'1 de febrer, on s’ha organitzat un Comite de Benvinguda.  
  • Eixida de les delegacions des de l'estació d'Atocha acompanyades d'una  batucada cap al Congrés dels Diputats, amb parada en el passeig del Prado davant del Ministeri de Sanitat, Servicis Socials i Igualtat.
  • Al Congrés dels Diputats s'entregarà el document “Perquè jo decidisc”,  dirigit al president Del Govern, president del Congrés, ministra Ana Mato, ministre Gallardón i distints grups parlamentaris.
  • Després se celebrarà una Assemblea per la Llibertat, en un recinte a concretar  i on podrem descansar, menjar i intercanviar punts de vista personals i col·lectius.
Més informació

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.