lunes, 24 de enero de 2011

Ple de l'Ajuntament núm. 1/2011, per al proper dijous, 27 de gener de 2011, a les 20 hores

Per l'Alcaldia S'ha convocat, amb data de hui (24 de gener de 2011), sessió ordinaria del Ple de l'Ajuntament núm. 1/2011, per al proper dijous, 27 de gener de 2011, a les 20 hores, a celebrar a la sala de Sessions de la Casa Consistorial, situada a plaça de l'Església núm. 4, amb el següent:
ORDRE DEL DIA
PUNT 1.1.-Aprovar els esborranys de les actes núms. 10 i 11/2010, de 12 i 29 de juliol de 2010, respectivament.
PUNT 1.2.-Donar compte de les resolucions de l'alcaldía i els seus delegats des del día 21 de desembre de 2010, segons preveu l'artiele 42 del Reglament d'Organització, Funcionament i Regim Jurídic de les entitats locals (ROF).
PUNT 1.3.-Ratificar la Resolució núm. 61/2010 de l'Alcalde relativa a l'aprovació del model de declaració d'activitats i béns patrimonials dels membres de la Corporació Local.
PUNT 1.4.-Proposició de l'Alcalde per a rectificar error material en acord del Ple de la Corporació, de 23 de desembre de 2010, respecte al reconeixement d'obligacions per a consignar el just preu en el conter del Jutgat, conforme resolució judicial dictada en la peça separada de mesures cautelars del procediment contenciós-administratiu núm. 4/0151/2010.
COMISSIO INFORMATIVA DE REGIM INTERN, HISENDA, CONTRACTACIÓ, PATRIMONI i RECURSOS HUMANS
PUNT 1.5.-Dictamen relatiu a indemnització per responsabilitat patrimonial a Ana María Cruañes Ortolá, per les despeses ocasionades en les fotografies de les lapides de dos nínxols del Cementeri Municipal.
PUNT 1.6.- Dictamen relatiu a l'aprovació inicial del Pressupost General corresponent a l'exercici de 2011, i plantilla del personal funcionari i laboral.
COMISSIO INFORMATIVA D'URBANISME I DISCIPLINA
PUNT 1.7.-Dictamen relatiu a rectificació d'error material i aprovació de l' Estudi de Detall per a apertura de carrer en Carrer Menkar.
PUNT 1.8.-Dictamen relatiu a l'aprovació de l'Estudi de Detall en vial Pda. Valls connexió Carrer India.
PUNT 1.9.-Dictamen relatiu a la desestimació del Programa d'Actuació Aillada Cuesta San Antonio 10-C
PUNT 1.10.-Dictamen relatiu a la desestimació de la declaració d'error material en la delimitació del Pla Parcial Capsades-10 instada per la mercantil Monte Capsades, S.L. i prossecució de l'expedient de reparcel·lació.
COMISSIO INFORMATIVA D'OBRES, SERVICIS I TURISME
PUNT 1.11.-Dictamen relatiu a l'autorització municipal per a la gestió i execució de l'obra "Renovació Urbana del Passeig de l'Arenal" inclosa en el Pla Especial de suport a la Inversió Productiva en municipis de la Comunitat Valenciana.
PUNT 1.12.-Dictamen relatiu a l'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança reguladora de l'exercici de la venda fora de l'establiment comercial, modalitat mercat artesanal.
COMISSIÓ INFORMATIVA D'EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORTS
PUNT 1.13.-Dictamen relatiu a l'aprovació definitiva del Reglament de les Festes de Xàbia.
PUNT 1.14.-Dictamen relatiu a la sol·licitud a la Conselleria d'Educació d'ajuda economica per al manteniment del Conservatori Professional de Música de Xàbia.
PUNT 1.15.-Dictamen relatiu a la sol·licitud a la Conselleria d'Educació d'ajuda economica per al desenvolupament dels programes per a l'Educació de les Persones Adultes.
PUNT 1.16.-Dictamen relatiu a la sol-licitud a la Conselleria d'Educació d'ajuda economica per al manteniment del Gabinet Psicopedagogic Municipal.
PUNT 1.17.-Precs i preguntes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.