jueves, 5 de enero de 2012

Consell Municipal de Comerç i Promoció Econòmica de Xàbia (estatuts)

M.I. Ajuntament de Xàbia /AYUNTAMIENTO JÁVEA.
-APROBACIÓN DEFINITIVA CONSELL MUNICIPAL DE COMERÇ I PROMOCIÓ ECONÒMICA pàgina 13
En compliment d’allò previst a l’artícle 70.2 de la Ley 7/ 85, de 2 de abril, reguladora de las Bases de Régimen Local, es procedeix a publicar íntegrament els estatuts del CONSELL MUNICIPAL DE COMERÇ I PROMOCIÓ ECONÒMICA, aprovat pel Ple de la Corporació, en sessió de data 29 de setembre de 2011 y exposat al públic al Butlletí Oficial de la Província nº 219, de 15 de novembre de 2011, sense que s’hi hagen presentat alegacions:
CONSELL MUNICIPAL DE COMERÇ I PROMOCIÓ ECONÒMICA
TITOL I.- NATURALESA I FINALITAT
Article 1. El Consell Municipal de Comerç i Promoció Econòmica és un organisme de participació en la programació i control de la política comercial i econòmica per part dels agents locals, creat per l’Ajuntament de Xàbia i que es regeix pels estatuts següents.
Article 2. El Consell Municipal de Comerç i Promoció Econòmica té caràcter assessor, consultiu i dinamitzador de totes aquelles activitats o accions encaminades a millorar les condicions per a la realització de l’activitat comercial i per a afavorir la creació i manteniment d’empreses i la diversificació de l’activitat econòmica de la localitat.
Article 3. Els objectius del Consell Municipal de Comerç i Promoció Econòmica són:
a) Proposar i promoure activitats susceptibles de ser incloses dins les campanyes de promoció i d’animació comercial efectuades per la Regidoria de Foment Econòmic.
b) Proposar i promoure activitats tendents a l’increment i diversificació de l’activitat econòmica de la localitat.
c) Promoure la presència activa de Xàbia en tots els organismes que estiguen relacionats amb el desenvolupament econòmic
d) Analitzar els problemes que estiguen en relació amb la naturalesa d’aquest Consell tot adoptant o proposant les mesures que es consideren més adequades per solucionar-los.
e) Assessorar i participar en l’elaboració del material de difusió necessari per tal de donar a conéixer i promocionar els recursos econòmics de la localitat.
f) Instar les autoritats i organismes competents la tramitació de concerts i acords econòmics per al finançament de campanyes de promoció econòmica i comercial.
g) Contribuir en la defensa dels recursos del terme.
h) Coordinar, dinamitzar i ajudar tots els agents locals interessats en el foment econòmic.
i) Assessorar l’Ajuntament en la planificació econòmica municipal.
...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.