domingo, 23 de noviembre de 2014

Del Montgó a Manhattan. Valencians a Nova York. .. un bon regal per Nadal.


per nadal, regala els documentals d'infotv
Benvolgut, benvolguda:
InfoTV vol suggerir-te un bon regal per a estes festes: els nostres documentals, que amb la incorporació dels que acabem d’estrenar, els dos primers de la sèrie Del Montgó a Manhattan. Valencians a Nova Yorkja en són 10, encara que estos dos últims s’han editat conjuntament en un sol DVD, que ha tingut una extraordinària acollida entre el públic que ha assistit als actes de presentació.
galleta.jpg

Després d’un treball intens d’investigació, de 700 entrevistes i d’uns quants mesos de guionització i edició, Del Montgó a Manhattan. Valencians a Nova York (1 i 2) ha eixit a la venda a 19,50 euros, un preu interessant si es té en compte que el DVD inclou dos documentals, Cap a la Terra Promesa Adéu, AmèricaL’any que ve la sèrie finalitzarà amb un nou DVD que contindrà els dos últims documentals.
Pots fer la teua comanda per correu electrònic (info@infotelevisio.com) o telefonant al 963347029 o al 617759829 o des de la web: www.infotelevisio.com/productes-a-la-venda.
la batalla del varsovia

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.