martes, 24 de noviembre de 2009

Contractar un advocat? Gestió Urbanística i Administrativa deficient?

Davant la noticia apareguda la setmana passada en premsa en la que l’alcalde anunciava que anava a contractar un advocat per tal de defendre l’honor d’un funcionari volia resaltar que per a nosaltres eixe és un assumpte que entra dins l’àmbit de la seua situació particular i per lo tant no deuria ser l’ajuntament el correguera amb la despesa. El que sí que pensem és que pot crear un agravi comparatiu amb altres funcionaris.
Perquè recordeu, que si la regidora d’urbanisme ja ha dit que tenen que contractar a una empresa externa per a tractar aquest expedient significa més diners a gastar, i si li contracten un advocat per a defensar el seu honor, una altra despesa,... per exemple, els comerciants afectats per les obres s’han tingut que pagar ells un advocat o un assessor, i els veïns igual, etc...
El problema d’aquest expedient com molts altres és que no s’ha resolt, i perquè no s’ha resolt? Això deurieu preguntar-li-ho a la regidora, però que quede clara una cosa, tot el problema ve per una mala gestió des del departament d’urbanisme, els problemes venen quan les llicències tarden moltíssim en donar-se, els problemes venen quan els expedients tarden moltíssim en resoldres, els problemes venen quan les coses no es solucionen a temps, i ens dona la sensació de que no són qüestions aïllades i que a més creen indefensió tant en els veïns, com en els empresaris, funcionaris, xicotets constructors i també perquè no en els polítics.
I tot passa per prendre decissions valentes, i la primera deuria ser acometre una reestructuració organitzativa de tot l’ajuntament, per tal de donar un servei adecuat als ciutadans, per tal d’acabar d’una vegada amb totes aquestes qüestions.
La situació de paràlisi que viu aquest equip de govern no beneficia a ningú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.