viernes, 11 de diciembre de 2009

A David ! [Jose Fco. Chulvi, portaveu i secretari general del Pspv-Psoe de Xàbia], el dimecres, 9 de desembre de 2009

Veïns i veïnes de Xàbia, companys i companyes de corporació, familiars i amics de David, bona nit a tots i a totes.
Hui ens hem reunit ací en aquest saló de plens per a retre-li homenatge a un excel.lent esportista, a un veí de Xàbia, a un tenista que acaba d’aconseguir per segon any consecutiu la Copa Davis, cosa que molts pocs poden dir.
Des de que finalitzara el memorable i històric partit que vas disputar el divendres passat els mitjans de comunicació no han parat d’anomenar el teu nom i al costat sempre el del teu poble, Xàbia, eixe amb el que firmes l’objectiu de les càmeres. Segurament eixe partit que tardarà molts anys en oblidar-se resumeixca com ha sigut la teua carrera professional, sacrifici, moments durs però recompensa final al treball ben fet i per això et mereixes el nostre humil reconeiximent.
No et pots ni imaginar l’orgull que sentim al vore com portes el nom del nostre poble per tot el món.
Aquestos últims dies estàs escoltant tots els halagos que mereixcudament t’has guanyat, però estic convençut que el que més estarà alegrant-te serà el vore com els xiquets i xiquetes del teu poble es queden amb la boca oberta mirant al seu ídol, com als xiquets i xiquetes del teu poble els brillen els ulls d’emoció al poder tenir-te tan a prop, com els xiquets i xiquetes del teu poble ja estan posant en les seues cartes als reis mags que volen una raqueta. Molts d’ells ara estaran pensant, “jo vull ser com David”.
Que eres un excel·lent tenista no sols ho diem nosaltres, ho diuen els experts i sobretot ho diuen els anys que portes a l’elit mundial d’aquest esport, però David, hi ha algo encara més important, eres una excel·lent persona. He tingut la sort de compartir amb els teus pares alguns moments i puc dir que tens tots eixos valors que fan de tú un exemple per als més joves: responsabilitat, il·lusió, honestedat, respecte, disciplina, modèstia, senzillesa, afany de superació, serenitat, voluntat, inquietud, motivació, confiança i moltes més.
No ens cansarem de donar-te l’enhorabona i les gràcies,però no vull deixar passar l’ocasió de fer un reconeiximent públic a la teua familia, part clau i important del teu èxit, per a ells la més sincera enhorabona i en especial a vosaltres Jaime i Pilar que teniu la sort de que els vostres fills és dediquen a una de les professions més dures però a la volta més boniques que puga haver, l’esport, un des de la docència i l’altre des de l’esport professional, podeu estar ben orgullosos.
David en nom del Grup Municipal Socialista donar-te la més sincera enhorabona, desitjar-te que el 2010 vinga carregat de més èxits i dir-te que esperem tornar a vore’t prompte en aquest mateix lloc... serà bona senyal.
Moltes gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.