domingo, 17 de marzo de 2013

Xarrada-col.loqui en conmemoració del Dia Internacional de la Dona, dijous 21 de març, a les 20h. en el saló d' actes de l' Espai La Senieta en Moraira.

El dia 21 de Març celebrarem una xarrada-col.loqui en conmemoració del Dia Internacional de la Dona, a les 20h. en el saló d' actes de l' Espai La Senieta en Moraira.
 El Titol de l' acte es "Política en Igualtat" de la mà de Rosa Peris, Advocada, Secretaria d'Igualtat en València ex-diputada en Corts pel PSPV-PSOE i ex-directora de l' Institut de la Dona  
 En la xarrada es parlarà de totes les conseqüencies que tenen els retalls amb el mon de la Dona. Com afecta especialment a les dones els retalls (o la nul.litat en alguns casos) de la llei de dependència creada pel PSOE, els retalls en sanitat (de moment van a retrasar la edat per a fer les mamografies en la prevenció del cancer de mama), en educaciò (beques escolars, de menjador, etc)
Esperem l' assistència de totes i tots, doncs, pensem son temes de molt d'interés.

Salutacions

Paqui Romaguera Esquerdo 
Secretaria d'Igualtat i Moviments Socials
Agrupació Local PSPV-PSOE Teulada-Moraira

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.