martes, 5 de marzo de 2013

xarrada formativa: “Captació del Vot del Resident Europeu” el proper dijous 7 de març, a les 19:00h, a la Casa de la Cultura de Pedreguer (Glorieta de la Creu). PSPV-PSOE Marina Alta.

La secretaria Comarcal del PSPV-PSOE de Residents Europeus ha preparat junt a la Secretaria Provincial de Residents Europeus una xarrada formativa:

“Captació del Vot del Resident Europeu” el proper dijous 7 de març, a les 19:00h, a la Casa de la Cultura de Pedreguer (Glorieta de la Creu)

Ens acompanyaran Vicent Arques, Secretari Provincial de Residents Estrangers del PSPV-PSOE, Alcalde de l’Alfàs del Pi i Diputat Autonòmic, i Calin Gheorge Vasala, Secretari de Residents Estrangers de l’Alfàs del Pi.

Dels 33 pobles de la Marina Alta, 12 d’ells superen el 50% de població
 estrangera, i altres ronden eixe percentatge. No es tracta sols d’una realitat que afecte a poblacions costeres, ja que molts dels residents estrangers s’instal·len a poblacions de l’interior de la nostra comarca.

Per eixe motiu és tan important que des del PSPV-PSOE treballem un segment de l’electorat que hem tingut una mica apartada: i com fer-ho? Com captar els residents europeus que viuen al nostre costat?

Esta xarrada està pensada per a conèixer de primera mà algunes propostes i saber com poder acostar-nos i captar el vot dels residents europeus.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.