miércoles, 25 de octubre de 2017

18N: El clamor de la societat valenciana per un finançament just

18N: El clamor de la societat valenciana per un finançament just

Els convocants apel·len a la unitat i insten a PP, Cs i a CEV a anar a la mobilització
 
La mobilització del 18N, que ha sigut convocada pels sindicats CCOO-PV i UGT-PV, amb el suport de PSPV, Compromís i Podemos, se celebrarà el pròxim 18 de novembre, a les 18.00 hores, amb punt de partida en el carrer Guillem Castro de València i final en les Torres de Serrans.

Una mobilització que elevarà "el clamor" de la societat valenciana per un Finançament Just en un acte absolutament democràtic, pacífic i que no és contra ningú, sinó en defensa dels interessos dels valencians i valencianes.

Prop del mig centenar d'adhesions d'entitats, associacions i organitzacions de la societat civil i de l'àmbit econòmic ja s'han sumat, i estan previstes més adhesions en les pròximes setmanes.

En aquest sentit, insten als partits del PP i Ciutadans, i a la Confederació Empresarial Valenciana (CEV) a sumar-se a la mobilització, perquè és imprescindible la unitat de tota la societat per un finançament i inversions justes per a la Comunitat.

És una reivindicació transversal que afecta a la sanitat, a l'educació, a les inversions, a l'economia dels valencians, independentment que cadascun vote a qui vulga.

Es va a emprendre una campanya informativa en xarxes socials, actes de difusió i a través de la nova web engegada www.finançamentjust.com.

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, alerta que la Comunitat Valenciana cada minut perd 3.000 euros. “L’infrafinançament, el deute històric i el dèficit han deixat de ser un debat d'elits per a ser un clam social, polític i econòmic” pel que ha cridat a estar "units en aquesta causa" i a realitzar una "labor pedagògica" sobre aquest tema.


Entitats adherides fins al dia d'hui

Entre les organitzacions que s'han adherit figuren: Plataforma Salvem La Fe de Campanar, Associació de veïns i veïnes A. Machado Rocafort, CAVE-COVA, Unió de Consumidors C.V., Assemblea de Ciutadanes i Ciutadans del Mediterrani, Fundació Pau i Solidaritat, Escola Valenciana, Federació d'Associacions per la Llengua, Associació Cívica Valenciana Tirant Lo Blanc, Fundació Nexe, Federació de Treballadors Independents del Comerç (FETICO), Unió Gremial, La Unió de Llauradors i Ramaders, Federació de gremis i associacions de comerç valencià, AURISEM, València en Comú, Campaña per una Justícia Social, Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, Coordinadora de Plataformes de la Llei de Dependència del País Valencià, Poble Lliure, Plataforma per la Llengua de País Valencià, Demòcrates Valencians, Xuquer Viu, LLIGA CV, Coordinadora Valenciana de ONGD, Associació de Directors i Directors I.I.S (ADIES-PV), Federació Societats Musicals Comunitat Valencianan (FSMCV), Acció Cultural de País Valencià, Plataforma Defensa de la Sanitat Pública al País Valencià, ACDESA PV, Fòrum Alternatiu de la Immigració del País Valencià, AVACU, Campaña No al TTIP/ZETA/TISA, ATTAC PV, Ca Revolta, Federació Associació Empresarial de La Safor 'FAES', Club de Debat Jaume I, El Verds PV, Plataforma d'Afectades per la Hipoteca PAH, Pobresa Zero, Intersindical Valenciana, Fundació l'Horta Sud, CSIF, Sindicat Independent, Institut Sindical de Cooperació al Desenvolupament, Assemblea de Cooperació per la Pau i Plataforma Justícia Fiscal.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.