lunes, 16 de octubre de 2017

Presentació de la novel·la "La memòria de les ones" , de Pepa Guardiola, Dissabte 28 d'Octubre, a les 18:30 hores al riurau d'Arnauda de Xàbia.

Benvolgudes i benvolguts:

En acabar d'escriure la novel.la "El desordre de les dames", amb el relat  d'històries viscudes per les meues avantpassades llunyanes, vaig sentir la necessitat d'escriure sobre la meua generació, la que m'acompanya i acompanye en temps, vivències, experiències, emocions...

Ocupada en altres treballs literaris, que de llavors ençà no he parat, vaig anar deixant el projecte; fins que un bon grup de personatges de ficció, mig escapats de la realitat, van començar a pul·lular per la meua creativitat obligant-me a dedicar-los hores i dies i setmanes i mesos per passar de la ment a la lletra, i convertir-se en novel.la.

 Fet, sentit i escrit; obligació complida, necessitat atesa i desig satisfet. La meua novel.la "La memòria de les ones" està ja transformant-se en llibre en els obradors de Balandra Edicions, d'Àfrica Ramírez Olmos.
La presentarem en safata daurada el dia 28 d'octubre, a les 18.30h, al riurau Arnauda de Xàbia.
Senyaleu el dia, m'agradaria compartir la presentació amb vosaltres.

Una abraçada ben forta.

Pepa Guardiola

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.