lunes, 25 de mayo de 2009

Notícies del feix-buc: MACRO-MANIFESTACIÓ contra la impunitat de Francesc Camps.

Molt bones company/-a,
Sóc Cèsar Martí, aborigen del Camp de Túria, insommiador, embolicador, apartidista i creador del grup
“MACRO-MANIFESTACIÓ contra la impunitat de Francesc Camps”.
Ja sabeu que l’objectiu del grup és organitzar una manifestació per acabar amb la pseudo-dictadura, amb la corrupció i amb la ridiculesa que hi ha al País Valencià (digue’m-li País, digue’m-li Nació, digue’m-li Antic Regne, digue’m-li oficialment Comunitat). Tenim una oportunitat única i històrica... fer llenya de l’arbre caigut, denunciar la impunitat del Molt Honorable al cas Gürtel, aprofitar que els mitjans de comunicació de tot l’Estat Espanyol estan mirant cap a València, cap a Camps... Però ha de ser JA! Qui sap si d’ací a 1 mes la gent s’haurà oblidat ja de tot açò.
Fa 2 dies que vaig crear el grup i som ja més de 200 membres, que està bé, però no és suficient... Una manifestació per demanar la dimissió d’un president d’una “Comunitat Autònoma” no tindria cap repercussió mediàtica si no hi ha, digueu-me ambiciós, mig milió de persones (200.000 segons la policia). Així que si en 2 setmanes no aconseguim ser al grup una quantitat aproximada a eixa, açò no haurà tingut cap sentit i quedarà en l’oblit en pocs dies.
Culturalment, des de sempre, els valencians hem sigut desorganitzats, meninfots... No crec que siga jo el que canvie això de sobte... però deixeu-me que us demane, per favor, que empreu 5 minuts del vostre beneït temps per eixamplar este grup i aconseguir oblidar-se’n del meninfotisme per uns instants... Els pobles han de ser de qui els habiten, no de qui els governen... i els polítics de l’oposició no han aconseguit que Camps dimistisca, així que ara li toca el torn al poble... Si coneixes un poc el Facebook, ja saps que pots convidar a gent a unir-se al grup (pots gastar este text si vols), que pots donar-li a “Compartir” per que aparega al teu perfil, inclús pots anar a tot aquell grup que cregues que pot haver-hi gent interessada i copiar l’enllaç del final (si no hi ets membre pots afegir-te, copiar l’enllaç, i abandonar eixe grup... el missatge es queda).
Si has llegit fins ací, sincerament deixa’m agrair-te que hages emprat el teu temps en fer-ho.
Salut!
MACRO-MANIFESTACIÓ contra la impunitat de Francesc Camps

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.