miércoles, 26 de mayo de 2010

Pleno Municipal del Jueves 27 de Mayo, a las 9 P.M. Orden del día.

Per l'Alcaldia s'ha convocat, amb data de hui (21 de maig), sessió ordinaria del Ple de l'Ajuntament núm. 7 / 2010, per al proper dijous, 27 de maig de 2010, a les 21 hores, a celebrar a la sala de Sessions de la Casa Consistorial, situada a plaça de l'Església núm. 4, amb el següent:
ORDRE DEL DIA

PUNT 7.1.-Aprovar els esborranys de les actes núms. 10, 16 i 17/2009, 11 de maig, 6 i 27 d'agost de 2009, respectivament.
PUNT 7.2.-Donar compte de les resolucions de l'alcaldia i els seus delegats des del dia 27 d'abril de 2010, segons preveu l'artiele 42 del Reglament d'Organització, Funcionament i Regim Jurídic de les entitats locals (ROF).
PUNT 7.3.-Proposta de l'Alcaldia relativa a l'autorització municipal per a la gestió i execució de l'obra "Pla de Renovació Viaria de Xabia" inclosa en el Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en municipis de la Comunitat Valenciana.
PUNT 7.4.-Proposta de l'Alcaldia respecte a l'adhesió al Pacte d'Alcaldes.

COMISSIO INFORMATIVA DE REGIM INTERN, HISENDA, CONTRACTACIÓ, PATRIMONI i RECURSOS HUMANS
PUNT 7.5.-Dictamen relatiu a I'aprovació provisional de la Primera Modificació de Credits per credits extraordinaris al Pressupost del Patronat Municipal de Música i Dansa.
PUNT 7.6.-Dictamen relatiu a l'aprovació de la relació de despeses amb referencia F/201O/8, per import global de 33.253,04 euros
PUNT 7.7.-Dictamen relatiu a l'aprovació de la re1ació de despeses amb referencia F/2010116, per import global de 33.103,91 euros.
PUNT 7.8.-Dictamen relatiu a reconeixement d'obligacions per assistencies a organs de sel.lecció de personal.
PUNT 7.9.-Dictamen relatiu a reconeixement d'obligacions a l'empresa Safra Safor, S.L., corresponent al servei de restauració en ocasió del campus d'estiu de futbol organitzat per "Campus Peña La Marina".
PUNT 7.10.-Dictamen relatiu a reconeixement d'obligacions a l'empresa Ingeniería y Técnicas de Comunicación, S.L., corresponent al servei d'emissió de bàndols i comunicats del Gabinet de Premsa, durant els mesos de desembre de 2006, i agost a desembre de 2009.

COMISSIÓ INFORMATIVA D'URBANISME I DISCIPLINA
PUNT 7.11.-Dictamen relatiu a l'exposició pública de la Modificació Puntual núm. XXIII del Pla General, relativa a separació a lindes dels centres de transformació.
PUNT 7.12.-Dictamen relatiu al inici del procediment i aprovació de les bases particulars per a la gestió indirecta del Programa d'Actuació Integrada en SUE Senioles Colomer, Carrer Medinacelli (PAI-Ol/IO)

COMISSIO INFORMATIVA D'EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORTS
PUNT 7.13.-Dictamen relatiu a la proposta de renovació de diferents vies del terme municipal.

PUNT 7.14.-Precs i preguntes.

1 comentario:

  1. PODRÍAN PREGUNTAR AL ALCALDE QUE: ¿COMO CONSIENTE QUE SE CONTRATE NUEVOS TÉCNICOS EN LA EMPRESA MUNICIPAL DE AGUAS TENIENDO OTROS TÉCNICOS A LOS QUE LA EMPRESA LES NIEGA EL TRABAJO, ES DECIR LES PAGA POR IR A LA FAENA NO DANDOLOS TAREA ALGUNA ?

    ResponderEliminar

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.