viernes, 7 de junio de 2013

Agenda Comarcal: del 7 al 9 de Juny de 2013.

7 de juny a les 20 hores, al Parador de Xàbia, Fòrum Obert "Marià Iglesias". "La economía de la salud. Sanidad pública - Sanidad Privada "  . Ponente: Prof. Jose Félix Lobo (Univ. Carlos III).
Per a presentació i moderació del debat comptarem amb la presència de Mª Teresa Guardiola, presidenta del Col·legi Oficial de Farmacèutics de València.

T'invitem que, amb les persones que desitges que t'acompanyen, acudisques a esta sessió del Forum Obert Marià Esglésies, amb la seguretat que obtindràs sobre esta important i controvertida qüestió informació del major interés. 

8 de junyCalp, curs de formació. "Taller Básico Municipal" Casa de la Cultura de 10 a 14 hores.

8 de juny, Pedreguer, presa possesió alcaldia PSPV-PSOE, Dora Martí com alcaldessa. A les 11 hores Ajuntament, desprès dinar a los Arcos. Reserva Telf. 659709531

9 de juny, València  Festa de la Rosa, Eixida de l'autobus des de Dénia. per a apuntar-se creideu a 606328978, Paco Tur.

Per a més informació em podeu cridar al telèfon 606328978

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.