jueves, 27 de febrero de 2014

Actes amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona. Xarxa de Dones de la Marina Alta, vos convida a ...

Mostrando cartell dia dona 2014, globus.jpgAmigues i amics, 

La Xarxa de Dones de la Marina Alta vos convoca i convida a participar en els següents actes amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona : 

Dia Celebració : DIJOUS 6 DE MARÇ
-Concentració- manifestació a les 19,30h en la Glorieta de Dénia
Al finalitzar la manifestació, es llegirà un manifest. Esperem la participació de totes les dones i tots els homes que defensen la igualtat, els drets socials, la llibertat per decidir sobre el propi cos, i que estiguen en contra de l'anomenada Llei Gallardon.
Comptarem amb l'acompanyament de "La Colla la Xareta"

-13e Sopar de dones, Premis 8 de Març. 
A les 21h, al restaurant Los Arcos de Pedreguer. Durant el sopar es lliurarà a les premiades "Soledad Murillo de la Vega " i "Irene Ballester Buigues" una estatueta de bronze, i es presentarà un multimèdia amb la seua trajectòria. Intervindrà la doctora Carme Vals Llobet, Premi 8 de març 2013. 
Actuarà el grup de les benisseres "Batedor Teatre". Es projectaran imatges de celebracions d'anys anteriors i de la participació de la Marina Alta en el Tren de la Llibertat.

Cal reservar el tiquet del sopar telefonant al 651677324. Preu del sopar 25€

Més informació sobre les dones que rebran el Premi 8 de març en reconeixement al seu treball en favor de la igualtat i en defensa dels drets de la dona, en 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.