domingo, 11 de mayo de 2014

FESTA DE LA ROSA 2014, dissabte 17 de maig a València, a partir de les 10.30h al Parc de l'Oest de la Ciutat de València.

COMISSIONS EXECUTIVES: NACIONAL, PROVINCIALS, COMARCALS, MUNICIPALS I DE DISTRICTE 

València, 5 de maig del 2014 

Estimada companya , Estimat company ,

El proper 25 de maig celebrarem unes eleccions que com totes i tots sabem són de vital importància per al nostre partit, per a la Comunitat Valenciana, per a Espanya i per a Europa . 

Dins dels nombrosos actes que des del PSPV-PSOE organitzarem en el marc d'esta campanya electoral, cal destacar l'Acte Central de la campanya que tindrà lloc el proper dissabte 17 de maig a València . 

A més, este dia celebrarem la FESTA DE LA ROSA 2014, trobada lúdica i reivindicativa de les i els socialistes valencians que volem fer extensiu a tota la ciutadania. 

Serà una jornada festiva en la qual junt a actuacions musicals, jocs infantils, fira d’associacions i comarques, debats i altres activitats finalitzarem amb el Míting Central de la Campanya de les eleccions europees, en què comptarem amb les intervencions d’Elena Valenciano i Ximo Puig

Per tot això , volem comptar amb la vostra presència i que feu extensiva esta invitació a totes i tots els militants i simpatitzants de la teua Agrupació, a totes les persones a qui volem fer-los arribar les nostres propostes per a Europa, a totes les que volem convèncer que una altra eixida de l'actual situació de crisi econòmica és possible i necessària. 

En el moment en què tinguem tancat el programa d’activitats vos remetrem més informació.  

Vos esperem a totes i a tots el proper 17 de maig a partir de les 10.30h al Parc de l'Oest de la Ciutat de València (Avgda. del Cid 37 , encreuament amb el carrer Enguera). -clika-hi-

Alfred Boix Pastor                             Miguel Soler Gracia 

Coordinador General de Campanya - Resposta Programàtica

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.