miércoles, 11 de febrero de 2015

actes celebració Dia de la Dona, dissabte 28 de febrer de 2015. Xarxa de Dones de la Marina Alta

Mostrando cartell dia dona tapis 2015 lilamm.jpgBenvolgudes amigues i benvolguts amics

Ens complau informar-vos i convidar-vos a participar dels actes que amb motiu del Dia Internacional de la Dona convoca anualment la Xarxa de Dones de la Marina i que any rere any tenen tan bona acollida. 


Els actes Dia Internacional de la Dona es realitzaran el dissabte 28 de febrer amb el següent programa
19:30h Concentració i lectura del manifest en la Glorieta de Dénia. Esperem la participació de les dones i els homes que defensen la igualtat, els drets socials y la llibertat.
21:00h  XIV Sopar de Dones i entrega de Premis 8 de Març de la Xarxa de Dones de la Marina Alta, en el restaurant Los Arcos de Pedreguer.  De nou comptem amb vosaltres per donar transcendència al Dia de la Dona, estar juntes i passar una vetllada agradable, enguany amb alguna sorpresa especial, i amb unes premiades de luxe.

Els Premis 8 de Març 2015 s’atorgaran a
-La Tertulia Feminista les Comadres,  i a Las Mujeres por la Igualdad de Barredos
Per la defensa durant dècades dels drets de la dona, i per la  iniciativa conjunta d'organitzar El Tren de la Llibertat, que va reunir a Madrid, l'1 de febrer del 2014, a centenars de milers de persones contra la proposta del govern de reformar la llei d'interrupció voluntària de l'embaràs.
El Tren de la Llibertat no sols ha aconseguit la retirada de la proposta de reforma de llei del ja exministre Gallardón, sinó que a més ha creat un nou llaç d'unió entre les dones del món i ha donat una lliçó de civisme i compromís als dirigents polítics que pretenen coartar la capacitat de les dones per a decidir sobre el més íntim i personal que tenim, el nostre cos.
La claredat de les reivindicacions d'estes dos associacions asturianes és un fidel exemple de la forma de treballar per la igualtat i els drets de la dona. 
 -Pepa Espasa, artista Plàstica,Pel seu projecte artístic i les seues obres al voltant de la dona maltractada que creen mitjançant l'art un camí actiu d'educació, sensibilització i denúncia contra la violència de gènere. 
  
Ressenya sobre les premiades i més informació

Preu sopar 25 € Reserva de tiquets  al correuxarxadones@gmail.com
o als  telèfons  Pedreguer  629888769, Xàbia 651677324, Pego 648011562, Benissa 674340595
..................................................................

Queridas amigas
Nos complace informaros e invitaros a participar de los actos que con motivo del Día Internacional de la Mujer convoca anualmente la  Xarxa de Dones de la Marina Alta y que año tras año tienen tan buena acogida. De nuevo contamos con vosotras para dar trascendencia al Día de la Mujer, estar juntas y pasar una velada agradable, este año con alguna sorpresa especial

Los actos que anualmente organiza la Xarxa de Dones de la Marina Alta para celebrar el Dia Internacional de la Mujer tendrán lugar el sábado 28 de febrero con el siguiente programa
19:30h Concentración y lectura del manifiesto en la Glorieta de Denia. Esperamos la participación de las mujeres y los hombres que defienden la iguadad, los derechos  sociales y la libertad.
21:00h  XIV Cena de Mujeres y entrega de Premios 8 de Marzo de la Xarxa de Dones de la Marina Alta en el restaurante Los Arcos de Pedreguer.

Los Premios 8 de Marzo 2015 se otorgarán a:
-La Tertulia feminista de les Comadres,  y a Las mujeres por la Igualdad de Barredos
Por la defensa durante décadas de los derechos de la mujer, y por la  iniciativa conjunta de organizar El Tren de la Libertad, que reunió en Madrid, el 1 de febrero de 2014, a cientos de miles de personas contra la propuesta del gobierno de reformar la ley de interrupción voluntaria del embarazo.
El Tren de la Libertad no sólo ha conseguido la retirada de la propuesta de reforma de ley del ya exministro Gallardón, sino que además ha creado un nuevo lazo de unión entre las mujeres del mundo y ha dado una lección de civismo y compromiso a los dirigentes políticos que pretenden coartar la capacidad de las mujeres para decidir sobre lo más íntimo y personal que tenemos, nuestro cuerpo.
La claridad de las reivindicaciones de estas dos asociaciones asturianas es un fiel ejemplo de la forma de trabajar por la igualdad y los derechos de la mujer. 

-Pepa Espasa, artista Plástica,
Por su proyecto artístico y sus obras alrededor de la mujer maltratada que crean mediante el arte un camino activo de educación, sensibilización y denuncia contra la violencia de género. 

Reseña sobre las premiadas 

Preu sopar 25 € Reserva de tiquets  al correuxarxadones@gmail.com
o als  telèfons  Pedreguer  629888769, Xàbia 651677324, Pego 648011562, Benissa 674340595

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.