martes, 19 de enero de 2010

Torn de contra-replica: Con-fianza.

Respecte a la lamentable nota de premsa difundida per l'equip de govern al voltant de les adjudicacions dels projectes del Plan Confianza em remiteixc al que ja vaig comentar als periodistes que en el exercici de la seua funció van donar l'informació sobre aquestes adjudicacions que recorde es informació pública i que està penjada a la web de l'Ajuntament.

El que s'haja adjudicat a CAT la redacció d'un projecte després de la que ens ha armat reitere que ens pareix indignant. I voldria afegir, segons el sistema que diu l'alcalde que han utilitzat, sistema al que per cert nosaltres no vam voler entrar, si la realitat es que cadascú convidava a empreses, ens podrien aclarir qui va convidar a aquesta empresa?

Pel que respecta a les altres adjudicacions atorgades per subhasta a l'oferta més econòmica i que han recaigut en familiars i amics (dels que per cert, aquest grup polític no dubta de la seua profesionalitat), l'únic que puc fer es repetir el que ja vaig dir, serà casualitat?. La realitat és que algunes empreses sí que s'han pogut presentar i altres no han tingut ni l'oportunitat de plantejar-se si ho feien.

Que conste que els comentaris al respecte de possibles ilegalitats jo no he vist ni que aparegueren en els articles publicats en els mitjans de comunicació, ni han eixit de la boca del qui vos parla, ha sigut el propi equip de govern el que les ha volgut desmentir. Desmentir algo que no s'ha dit, ni escrit? Ahí ja vos deixe a vosaltres que ho valoreu.

A l'equip de govern recordar-li que el que té que fer es dedicar-se a governar i no fer oposició a l'oposició.
Jose Fco. Chulvi
portaveu del Grup Municipal Socialista
Secretari general Pspv-Psoe-Xàbia

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.