lunes, 12 de abril de 2010

Gràcies

Un missatge d'optimisme i esperança és el que es desprèn de les actuacions i iniciatives, que tant des de l'empresariat com des de les associacions de Xàbia, estan realitzant-se en un moment difícil i complicat com el que estem patint.

Es per això pel que volem aprofitar aquest xicotet espai per a donar-los les gràcies a tots ells, als joves de Xàbia Viva per les seues iniciatives en l'àmbit social i cultural, als empresaris turístics, amb els que vam iniciar un treball conjunt quan els socialistes teníem la delegació de turisme, per l'esforç en oferir serveis de major qualitat, als comerciants del Centre Històric per les ganes de revitalitzar una zona castigada per anys d'obres i mala gestió, als veïns i veïnes de Duanes i l'Arenal per la seua paciència davant la mancança d'inversions socials, educatives, en infraestructures, etc..., als restauradors per les seues continues iniciati- ves, als nostres majors de Duanes per aguantar en unes instal.lacions que no reuneixen condicions, mentre el solar on fa tres anys els van prometre que tindrien un nou centre social continua buit, als nostres majors del Poble per continuar esperant millors espais on realitzar les nombroses activitats que organitzen, als clubs esportius i associacions culturals per no deixar la seua tasca malgrat el retall pressupostari... a tots moltes gràcies.

Des del Grup Municipal Socialista estem amb vosaltres, preparats per encarar amb garanties el futur, preocupats per millorar la qualificació de la mà d'obra i dels nostres professionals,
compromesos amb la millora dels serveis municipals, exigint el nou Pla General, etc... i convençuts de que amb el treball de tots el canvi és possible.

Gràcies.
Psoe Xàbia

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.