sábado, 26 de septiembre de 2009

Curiositats del BOP-València:...es notifica a Orange Market, SL, que no havent sigut possible la pràctica de la notificació de la Resolució d'Alcaldia

Curiositats des del BOP: Edicte de l'Ajuntament de Picanya sobre publicació de la notificació de la resolució de l'expedient instruït a nom d'Organge Market, SL, a qui no ha sigut possible practicar la corresponent notificació.
Sábado, 26 de Septiembre de 2009 - BOP-València 229
Ajuntament de Picanya
Edicte de l'Ajuntament de Picanya sobre publicació de la notificació de la resolució de l'expedient instruït a nom d'Organge Market, SL, a qui no ha sigut possible practicar la corresponent notificació.
EDICTE
De conformitat amb el previst a l'article 59.5 de la LLei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i el Procediment Administratiu Comú, pel present anunci es notifica a Orange Market, SL, que no havent sigut possible la pràctica de la notificació de la Resolució d'Alcaldia data 15-4-09, dictada en l'expedient 36/2005 de llicència ambiental, que literalment diu:
"Incoat per aquest Ajuntament l'expedient núm. 36/2005, promogut per Orange Market, SL, pel que sol·licita llicència ambiental per a magatzem de material d'events i estants de fira, ubicada al carrer Séquia de Quart, núm. 1.
Havent-se requerit a l'interessat a través de notificació de data 26 de març de 2007, amb registre d'eixida nº 1197, l'aportació de documentació (certificat, auditoria acústica€) advertint-li que transcorreguts tres mesos des de la recepció de la mateixa, sense que s'aporte cap documentació, este s'entendrà paralitzat per causa a ell imputable. Tot això de conformitat amb el que disposa l'art. 92 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
Tenint en compte que, finalitzat el termini indicat, l'interessat no ha realitzat l'activitat necessària per a reprendre la tramitació de l'expedient, resolc:
1r.- Declarar la caducitat del procediment de tramitació de la llicència ambiental sol·licitada per Orange Market, SL, per a magatzem de material d'events i estants de fira, ubicada al carrer Séquia de Quart, núm. 1, alhora que no s'ha donat compliment al requeriment de presentació de documentació , de data 26 de març de 2.007, havent-se paralitzat el procediment per causa imputable al sol·licitant per un termini de tres mesos.
Tot això, de conformitat amb el que disposa l'art. 92 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
2n.- L'arxiu de l'expedient referenciat.
3r.- Notificar a l'interessat la present resolució.»
Picanya, 9 de setembre de 2009.
- L'alcalde, Josep Almenar i Navarro.
2009/26668
Nota de redacció: Remetre les notificacions al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, TSJ-CV, o al Tribunal Superior de Justicia de la Comunidad de Madrid TSJ-M, o bien a la atención del Juez Garzón, Audiencia Nacional (justo al lado de Génova 13, sede del Partido Popular).















No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.