viernes, 23 de octubre de 2009

Notícies del feix-buc: El TSJ-CV autoritza el tancament del repetidor de TV3

Des del feix-buc (facebook) Alex Martínez, ens envia aquest 'post' , amb el qual compartim la preocupació pel fet aquí descrit. I com que estem a favor de la pluralitat, i la diversitat, així com a favor de la nostra llengua a tot arreu, la reproduïm amb una miqueta de pesar...
"El TSJ autoritza el tancament del repetidor de TV3 que cobreix València, l’Horta i part del Camp de Morvedre, Camp de Túria, Foia de Bunyol i Ribera Alta i Baixa.

La Secció 5a de la Sala del Contenciós-administratiu del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià ha comunicat a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) la seua sentència 272 / 09 en base a la qual autoritza el Govern valencià a precintar el reemissor de TV que la nostra entitat té a Perenxisa, al terme municipal de Xiva, el qual fa arribar el senyal de TV3 en TDT a la ciutat de València, la comarca de l’Horta i part de les comarques del Camp de Morvedre, Camp de Túria, Foia de Bunyol i Ribera Alta i Baixa (és a dir, es veurien afectats uns 1.300.000 habitants)."
Com deia algú fa temps ... s'empenyen en posar-li tanques al camp; i nosaltres afegim :
Per què no ens deixen accedir a televissions públiques amb la nostra llengua, plurals i democràtiques?
Qui te por a que la gent busque, compare i pense?
Per què alguns volen que continuen sent minoritàries les cadenes televisives amb la nostra llengua?
No tenen mil·lions de persones, milers de cadenes en castellà, anglès, i molts més idiomes? Per què ens limiten l'accés a un pack de cadenes de la comunitat veïna de Catalunya? O de ses Illes?
L'internet ja ho possibilita, però, Per què no fer-ho possible obertament, sense possadetes de canella?

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.