sábado, 3 de enero de 2009

DUANES SENSE ESCOLETA

DUANES SENSE ESCOLETA

Hi ha un refrany que diu: “Perquè ton pare no va voler casar-se amb ma mare…, bona pedrada al teu gos”.

I això es exactament el que ha fet Bloc-Centristes (recolzat per la resta de grups municipals) amb el Grup Municipal del PSPV-PSOE al llevar l’escoleta del Port ( dedicada a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys) de la relació dels projectes que es faran amb els diners que ha enviat el govern de Zapatero.

Jo pense que si el meu partit haguera recozat la pujada de les taxes una altra llista de projectes seria la que aniria al govern central.

El portaveu del meu Grup, Chulvi, va dir en el ple que l'escoleta era un projecte emblemàtic i que suposava una millora necessaria dels serveis educatius i esportius de Duanes, no hi ha que oblidar que el projecte també contemplava la millora del camp de futbol de Mesquides. Jo, a més de considerar-ho així, crec que és una necessitat social i un deute que tenim amb Duanes de la Mar, i és molt més necessari que alguna de les obres que van a fer-se gracies al govern de Zapatero que ha donat aquestos diners. Alguns dels projectes aprovats en detriment de l'escoleta de Duanes porten més de divuit anys dins d'un calaix de l'ajuntament.
I la veritat, si ens donen a triar entre una escoleta per a Duanes i una rotonda... no hi ha dubtes, ens quedem amb l'escoleta.

A mi m’agradaria que hi haguera diners no solament per a l’escoleta del Port, sinó també per a la de l’Arenal, Thiviers, Freginal i totes les que feren falta per tal de poder conciliar la vida laboral i familiar, principalment de les dones. Ara era un bon moment per a començar, pero no han volgut.

Però també dic que si esperem, com van dir el senyor Chorro i el senyor Moragues, que la Generalitat la subvencione: primer no serà al cent per cent, com aquesta, i segon tindran el mateix problema que han trobat ara, s’excusaran en que no poden fer-se càrrec del manteniment, ni posar-la en funcionament. Ah, i continuarem esperant la piscina, s'en recorden?

I una altra en dic, si en el seu moment l'UPV haguera acceptat les subvencions que ens donaven i van haver de tornar per no haver-les sabut ( o volgut) gestionar, faria anys que tindríem Conservatori amoblat i Auditori.

Empar Bolufer
Regidora d’Educació de l’Ajuntament de Xàbia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.