viernes, 23 de enero de 2009

Esquerra? Dreta? Cap on senyor Monfort?

Article opinió Joves Socialistes de Xàbia.

Des de Joves Socialistes de Xàbia ens sentim francament desil·lusionats i enganyats per un partit que proclama ser progressista, i per una persona que diu ser honesta i fiable. Per suposat estem parlant del Bloc-Centristes i del senyor alcalde de Xàbia (que tant li ha costat arribar) Eduardo Monfort.

Vàrem ser una agrupació que sempre vàrem estar a favor del pacte entre PSPV i Bloc-Centristes, i vàrem ser dels primers en felicitar al senyor Monfort quan per fi es va penjar la medalla d’alcalde. Pensàvem que de veritat començava un govern progressista, la qual cosa significa que creu en el progrés, en l’evolució, en tindre una mentalitat oberta als nous temps, als nous canvis, en mirar avant, en fixar-se metes noves, en complir-les. Però el progrés ha de ser sinònim d’actitud crítica, de construir un futur amb vistes de no cometre els mateixos errors que en el passat o el present, i sobre tot de saber escoltar les opinions dels altres, i de saber reflexionar i prendre decisions sense la barrera de la imposició ideològica. Des d’esta agrupació lamentem profundament que el partit Bloc-Centristes no haja sabut estar a l’altura, de que haja estat durant tot el temps que ha estat governant amb el PSPV comportant-se com un autèntic dictador, on no cabia cap decisió més que no fora la que prenen ells. Lamentem que realment aquest partit que professa ser progressista, realment no ho siga, no haja sabut obrir la seua ment i mirar més allà, no haja sabut valorar les opinions que aportava PSPV pel be del poble, perquè sempre han segut pel be del poble, tal vegada cegats pel poder, i amb això volem dir, que sempre han volgut tindre ells el protagonisme total de cara als ciutadans, amb la absurda idea de que tal vegada així tornen a guanyar les pròximes eleccions.

Senyor Monfort, baixe de la burra, el que realment importa són els ciutadans, no qui ha tingut la idea per a eixir pels mitjans de comunicació.

Ara trenca el pacte amb el PSPV, un pacte denominat de progrés, i pacta amb el PP, com es diu aquest? El de conservadorisme? On està vostè senyor Monfort? Perquè es crea la coalició Bloc-Centristes, si vostè ni és d’esquerres ni és de centre? Si tot el mon sap ja a estes altures que fa 20 anys vostè volia ser el cap de llista del PP que es de dretes.

Estem descontents amb la decisió que han pres des del partit que vostè encapçala, i més després de tot el que el PSPV ha tingut que aguantar al seu costat, començant per tindre que acceptar obligatòriament que dins del pacte s’acceptarà el contracte de l’empresa de recollida residus de Cespa.

Només voldríem demanar, des d’esta xicoteta finestra que la premsa ens brinda per a poder fer arribar a la gent del poble la nostra opinió, que quan vegen passar pel carrer a algun membre del Bloc-Centristes li pregunten, de quin costat es vostè, de dretes o d’esquerres? Perquè una cosa que tenim molt clar en esta agrupació és que de centre no és! I senyor Monfort, això de que... som del poble, o del ciutadans, o alguna cosa com eixa, per favor, ja està tot vist, faja el favor de ser honest una vegada en la seua vida, perquè estem segurs que a molta gent del Bloc (que no centristes) li interessaria saber la seua resposta.

JOVES SOCIALISTES DE XÀBIA

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Se permiten solo aquellos comentarios que no sean ofensivos en su forma o su contenido, debiendo ser expresados en cualquier caso, con respeto a las personas e instituciones.